Torturi si prajituri pentru toate gusturile


Un desert bun nu se achizitioneaza de oriunde. De cele mai multe ori, acesta este vedeta oricarui eveniment, reprezintand cel mai asteptat fel dintr-un meniu. Iubit si de cei mari si de cei mici, deserturile - torturile, prajiturile, fursecurile - sunt recomandate dupa mesele principale ale zilei, in cantitati moderate.
Din ciocolata, cu frisca naturala, cu fructe sau diferite glazuri, dulciurile din Cofetaria Oana nu te pot lasa indiferent. Indiferent de gusturile tale, indiferent de pretentiile si bugetul pe care il ai, este imposibil sa nu gasesti aici desertul dorit.

Torturi
Cofetaria Oana realizeaza torturi de nunta, torturi pentru botezuri, pentru copii si torturi aniversare. Pe mai multe niveluri, cu flori divers colorate, mai mari, mai mici, mai elegante sau mai clasice, torturile de nunta sunt realizate cu multa atentie si migala, din ingrediente naturale. De asemenea, specialistii cofetariei pot pregati torturi si dupa modelul clientului. Nu trebuie decat sa spui ceea ce iti doresti si, eventual, sa aduci si un print drept model.

Torturi aniversare, torturile de nunta sau botez, dar si torturile pentru copii sunt, toate, incantatoare. Cu desene, sub forma de animale, de fluturi sau zane din povesti, aceste preparate sunt realizate cu cea mai mare grija si atentie, cu cele mai proaspete ingrediente. Si daca sarbatoritul isi doreste ceva si mai deosebit, precum un personaj din desene animate sau un tort sub forma de instrument muzical, bucatarii de la Cofetaria Oana ii indeplinesc visul in maxim 24 de ore. 

La fel de surprinzatoare sunt si torturile pentru aniversarile obisnuite sau pentru alte evenimente. In functie de vedeta petrecerii, puteti opta pentru un tort sub forma de inima, cu flori, cu funde sau cu elemente simbol. Astfel, daca doresti sa impresionezi pe cineva in cel mai dulce si frumos mod posibil, Cofetaria Oana este locul potrivit.

Prajituri
Nici prajiturile preparate la Cofetaria Oana nu sunt mai putin apetisante. Cu fructe, glazura, frisca sau ciocolata, te poti bucura oricand de un desert sanatos si gustor. Ecler, cremsnit, savarine, amandine sau tarte, toate aceste delicii – si nu numai -  fac parte din meniul cofetariei si sunt preparate in laborator propriu, zilnic. De asemenea, poti opta si pentru platouri cu miniprajituri, la fel de gustoase si savuroase.

Patiserie si alte specialitati
Pe langa bine cunoscutele torturi si prajituri, din Cofetaria Oana nu pot lipsi preparatele specifice patiseriilor, precum paleurile, fursecurile, piscoturile, checul, pateurile sau saratelele. Din ingrediente proaspete, acestea pot completa oricand o masa festiva cu mult succes.De asemenea, specialistii de la Cofetaria Oana prepara si specialitati precum fondantele, bomboanele cu cafea, cele cu visine in alcool, trufe, colive si chiar cozonac de casa. Astfel, poti achizitiona totul de la o singura cofetarie, fara sa-ti faci nicio grija in privinta calitatii produselor!


Articol scris de: Adina Maria Lazar
Articol adaugat la data: 29.01.2013